Het bouwen van een website

Je hoeft tegenwoordig geen expert meer te zijn om een simpele website te bouwen en beheren. In een CMS zoals WordPress kan je gratis een website bouwen. Erg handig en voorzien van diverse theme’s (layout sjablonen), editors (bewerk opties voor pagina’s, blogberichten, afbeeldingen, links en dergelijke content) en plugins (toevoegingen waardoor er extra opties beschikbaar komen) om een simpele, maar toch goed ogende en functionele website te bouwen.

Helaas moet ik je mededelen dat het niet zo ‘rooskleuring’ is als je nu zou denken. Een simpele site bouwen kan tegenwoordig bijna iedereen die er de tijd voor neemt, maar een professionele website naar wens en smaak inrichten is een ander verhaal en vergt kennis en inzicht in:

Marketing: Hoe plaats ik de content om een zo hoog mogelijke conversie te bereiken?

SEO: Hoe zorg ik ervoor dat de SEO technieken in mijn website zijn verwerkt voor optimale zoekresultaten?

Design: Zonder goede foto’s, logo’s en dergelijke beeldmaterialen zal een website er nooit echt goed uitzien.

HTML & CSS kennis: Handmatige aanpassingen in de codes om styling en opmaak naar eigen indeling en styling te brengen.

Website laten bouwen
Een website laten bouwen is geen overbodige luxe en bespaart u direct een hoop tijd, hoofdpijn en als gevolg vaak alsnog laten uitbesteden. OptiProfs regelt het voor u! Ik bouw een professionele website naar wens tegen een betaalbaar tarief en op basis van Marketing, SEO, Design en kennis van de nodige html en css waardoor uw website succes zal behalen.

OptiProfs levert een totaal oplossing. Van design (logo, flyers, poster, video’s et cetera) tot en met het vindbaar maken van uw website! Geen stress en ongemak met diverse bedrijven, maar één contactpersoon (Arthur Samson)  die alles voor u regelt. Ik werk samen met een ervaren designer, kan zelf ook een aardig eindje designen, ben opgeleid en ervaren in zowel Internet Marketing als ‘offline’ Marketing en heb veel ervaring met diverse klanten qua webdesign en vindbaarheid.

Een website laten bouwen? Neem dan (geheel vrijblijvend) contact met 010groep.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wat is het antwoord? *